VERGELIJKING

//

HYGIŽNE

Opzoeken

Het opzoeken van gegevens op alle vergelijkingsoverzichten van FGVergelijking gaat als volgt:
U dient eerst een keuze te maken voor één van de 23 gebieden die onderdeel uitmaken van FGVergelijking. Door op het gebied van uw keuze te klikken, komt u uit op de startpagina van dat vakgebied.

Op de startpagina van het vakgebied treft u verschillende mogelijkheden aan. In de inleiding leest u de toelichting op het vakgebied, aangevuld met een lijst van kernwoorden. Op basis van deze informatie kunt u bepalen of uw keuze juist is. Indien u bemerkt dat u een verkeerde keuze hebt gemaakt, gaat u met een klik op [huisje] terug naar de welkomstpagina.
Door uw cursor te houden op OVERZICHT treft u een overzicht aan van alle vergelijkingsoverzichten, waarin FGVergelijking op dat moment voorziet. Door dan op één van deze overzichten te klikken, gaat u naar het desbetreffende overzicht.

Eenmaal op een vergelijkingsoverzicht treft u links de producten of diensten aan, waarin de bovenstaande bedrijven kunnen voorzien. De bedrijven met een [hier ietje-fbeelding] hebben een directe link met het overzicht. Door één of meerdere vakjes achter een dienst in te vullen, kunt u nagaan, welke leveranciers daarin kunnen voorzien. U kunt meerdere vakjes invullen, zodat u eenvoudig de door u gewenste combinatie(s) kunt maken.