VERGELIJKING

//

HYGIŽNE

Samenstellen?

Aan de onderzijde van een aantal vergelijkingsoverzichten staat aangegeven in samenwerking met wie het vergelijkingsoverzicht is samengesteld. Er zitten weliswaar geen auteursrechten op, maar de uitgever heeft gemeend, dat bezoekers wel iets willen weten over de achtergrond van de samenstellers.

Het kan voorkomen, dat u zich niet kunt vinden in de samenstelling van een bepaald overzicht. Dat is natuurlijk vervelend. Zowel voor u als voor de uitgever. Daarom kunt u zich aansluiten bij de samensteller(s) van ťťn of meerdere vergelijkingsoverzichten. Deze worden namelijk minstens twee keer per jaar aangepast, zodat u bij een volgende keer eveneens zult worden benaderd voor de samenstelling. Indien blijkt, dat uw bezwaren zů bezwarend zijn, dat zij niet tot het eerstkomende overleg kunnen wachten, zal er een tussentijds overleg gaan plaatsvinden.

Indien u zich ook geroepen acht om een overzicht te helpen samenstellen, kunt u per e-mail contact opnemen met het secretariaat van FGVergelijking: carli.vd.heijden@holapress.com. Zou u dat in ieder geval willen doen onder vermelding van het overzicht waarover u opmerkingen heeft? Daarnaast zouden wij ook alvast uw bezwaren willen hebben. En uiteraard kunt u het ook kenbaar maken als u ideeŽn hebt voor het samenstellen van andere overzichten.