VERGELIJKING

//

HYGIŽNE

IdeeŽn?

Binnen het facilitair management en gebouwbeheer komen dermate veel producten en diensten voor, dat het voor de samenstellers op deze vakgebieden vaak ondoenlijk is om van de verschillende mogelijkheden op de hoogte te blijven. Laat staan bij te houden welke leveranciers daarin zouden kunnen voorzien.

Daarom bent u hierbij uitgenodigd om uw ideeŽn kenbaar te maken. Dat hoeft niet te betekenen, dat u zoín overzicht zelf dient samen te stellen. De uitgever gaat dan voor u op pad naar samenstellers.
Dat hoeft niet te betekenen, dat u dat overzicht geheel zelf moet samenstellen. De uitgever gaat dan op zoek naar medesamenstellers.
Dat hoeft niet te betekenen, dat u iets geheel nieuws wilt. Als u over bepaalde onderdelen graag meer vergelijkingsinformatie wilt hebben, brengt de uitgever deze wens over aan de samenstellers.
Dat hoeft niet te betekenen, dat u het eens bent met de huidige onderverdeling in vakgebieden. Als u daar een ander idee over hebt, maak dat dan gerust kenbaar. Wellicht zijn wij iets vergeten.

Maakt u in ieder geval altijd uw gedachte of idee kenbaar aan het redactiesecretariaat: carli.vd.heijden@holapress.com. Naast de sector, de samenstellers en uw medebezoekers helpt u er vooral uzelf mee. Kom dan ook naar de informatiebijeenkomst van 7 december.